Over Satelliet-Service-Randstad

Satelliet-Service-Randstad is het juiste adres voor kwalitatief uitstekende satelliet, internet, inbraak en camera systemen.

 

Satelliet-Service-Randstad is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het installeren van satelliet ontvangst installaties. (DVB-S). Hierbij wordt gebruik gemaakt van coaxkabel of fiber optic bij lange afstand tussen de ontvangst installatie en het verdeel station. Ook internet oplossingen via de satelliet vallen hier onder. Vaak maken wij deze installaties in combinatie met kabel televisie (DVB-C). Ook camera-beveiliging (CCTV) kunnen wij hierbij toevoegen.

Wij richten ons op hotels, de betere beeld- en geluid-winkels, elektrotechnische bedrijven en ondernemers waarbij er hoge eisen worden gesteld aan de betrouwbaarheid van de installatie.

Voorbeelden van opdrachtgevers:

  • ESA Estec in Noordwijk
  • The European Patent Group in Rijswijk (EPO)
  • Ambassade personeel, leden van ons Koninklijk huis
  • Expats, die hier enkele jaren werken en naar hun eigen zenders willen kijken vallen hier duidelijk ook onder. (bijvoorbeeld; Rusland, Vietnam, IsraĆ«l en China).
  • En eenvoudige en betaalbare oplossingen voor particulieren.

 

Naast alles wat met beeld en geluid te maken heeft, installeren wij ook inbraaksignalering installaties en camera systemen. Hierbij wordt er vaak gewerkt met compleet draadloze oplossingen. Sabotage veilig en meldkamer geschikt. hierover krijgt u uiteraard een melding op uw telefoon en/of een bericht met camera beelden op uw telefoon als er iets gebeurd

 

Satelliet-Service-Randstad for the whole new World.